Kas geriau nei karštą vasarą atsigaivinti šaltu putojančiu limonadu su avietėmis ir citrinomis? Šis receptas labai paprastas ir greitai pagaminamas. Neturint šviežių aviečių galima drąsiai naudoti šaldytas, tik reikia jas šiek tiek atšildyti. Prieš patiekiant, būtinai atšaldyti - bus gerokai skanesnis. Galima įdėti ir ledo kubelių dėl šaltesnio efekto.
REKLAMA
REKLAMA
INGREDIENTAI:
- 250 gramų aviečių
- 100 gramų cukraus
- 60 mililitrų citrinų sultys
- 50 gramų malto imbiero
- 2 litrai gazuoto vandens
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
Porcijų skaičius: 10
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Avietes, cukrų ir citrinų sultis kaitinti apie 5 min, kol užvirs. Sumažinti ugnį ir virti dar 2 min.
- Atvėsinti ir perkošti per sietelį.
- Į masę suberti imbierą ir sumaišyti su mineraliniu vandeniu.
REKLAMA