Morkas, svogūnus ir cukiniją supjaustome šiaudeliais ir pakepame aliejuje. Žuvies minkštimą su oda (be kaulų) padalijame į 4 gabaliukus, sudedame į aliejumi išteptą keptuvę, pabarstome druska, pipirais bei susmulkintu česnaku. Ant viršaus uždedame pakepintas daržoves, užpilame majonezo ir pabarstome tarkuotu sūriu. Kepame orkaitėje apie 15 min. Patiekiame su virtomis bulvėmis. Papuošiame žalumynais.
Autorius: Aurelija
INGREDIENTAI:
šiek tiek česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
80 gramų morkų
80 gramų svogūnų
20 gramų majonezo
200 gramų pieno
šiek tiek jūros lydekų (filė su oda)
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus (kepimui)
šiek tiek žalumynų
80 gramų cukinijos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Morkas, svogūnus ir cukiniją supjaustome šiaudeliais ir pakepame aliejuje. Žuvies minkštimą su oda (be kaulų) padalijame į 4 gabaliukus, sudedame į aliejumi išteptą keptuvę, pabarstome druska, pipirais bei susmulkintu česnaku. Ant viršaus uždedame pakepintas daržoves, užpilame majonezo ir pabarstome tarkuotu sūriu. Kepame orkaitėje apie 15 min. Patiekiame su virtomis bulvėmis. Papuošiame žalumynais.