INGREDIENTAI:
- 2 vienetai česnakų (skiltelės)
- šiek tiek krapų
- 4 vienetai obuolių
- 0.5 vieneto svogūnų
- 1 vienetas kiaušinių
- 100 gramų varškės
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Obuolius nuplaukite, nupjaukite jų viršūnėles ir išimkite sėklalizdžius. Įdarui skirtą varškę pertrinkite per tinklelį, įmuškite kiaušinį, suberkite kubeliais supjaustytą svogūno puselę, susmulkintas česnako skilteles, paskaninkite druska bei krapais ir gerai išmaišykite.
Šio varškės įdaro pridėkite į obuolius. Juos sudėkite į skardelę, įpilkite 1 stiklinę vandens ir kepkite 200° C temperatūros orkaitėje. Prieš patiekdami papuoškite žalių krapų šakelėmis.
REKLAMA