• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų moliūgų
  • 500 gramų kiaulienos
  • 3 vienetai morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 3 skiltelės česnakų
  • 2 vienetai paprikų (aitrioji)
  • šiek tiek raudonėlių (švieži)
  • šiek tiek druskos
  • 1 litras sultinio
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų moliūgų
  • 500 gramų kiaulienos
  • 3 vienetai morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 3 skiltelės česnakų
  • 2 vienetai paprikų (aitrioji)
  • šiek tiek raudonėlių (švieži)
  • šiek tiek druskos
  • 1 litras sultinio
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Moliūgą supjaustyti nedideliais kubeliais. Morkas supjaustyti nedideliais griežinėliais. Kiaulieną supjaustyti irgi nedideliais kubeliais. Svogūną bei česnaką supjaustyti smulkiau. Aitriąsias paprikos supjaustyti. Į skardą sudėti moliūgus, morkas, svogūnus, česnakus, paprikas. Pagardinti druską, pipirais. Ant viršaus sudėti raudonėlius. Kepti 200 °C temp. orkaitėje apie 30 minučių.
  2. Kiaulieną apkepti su nedideliu kiekiu aliejaus ant labai stiprios ugnies.
  3. Į karščiui atsparų indą sudėti visas daržovės, tada - kiaulieną. Pagardinti pipirais, druska. Įpilti sultinio, kad visos daržovės ir mėsa būtų po sultiniu. Dar troškinti 150 °C temp. orkaitėje 20 minučių.

Autorius: Kristina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų