• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 kilogramai moliūgų
  • 6 vienetai čili pipirų
  • 250 gramų cukraus
  • 40 gramų druskos
  • 75 gramai česnakų
  • 80 mililitrų aliejaus
  • 200 mililitrų vandens
  • 150 mililitrų acto ( 9 %)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 3 kilogramai moliūgų
  • 6 vienetai čili pipirų
  • 250 gramų cukraus
  • 40 gramų druskos
  • 75 gramai česnakų
  • 80 mililitrų aliejaus
  • 200 mililitrų vandens
  • 150 mililitrų acto ( 9 %)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Moliūgą supjaustome 3 cm gabalėliais. Česnaką, paprikas ir petražoles sukapojam elektriniu smulkintuvu ir beriam į puodą, tada užpilam aliejumi, vandeniu, cukrumi ir druska, užverdame.
  2. Pilame actą, vėl užverdame, tada sudedame moliūgą, paverdame maišant apie 30 min, išpilstome į iškaitintus stiklainius ir užsukame steriliais dangteliais.

Autorius: Oksana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų