Įkaitinti keptuvėje aliejų ir pakepinti joje česnaką, į 4 dalis padalintus pomidorus bei susmulkintą jautieną kartu su kario pasta. Pakepinus įpilti šiek tiek vandens ir troškinti apie 3 iki 5 min. virš vidutinės ugnies, kol beveik visas vanduo išgaruos. Tuomet sudėkite žuvies padažą, grietinėlę, išmaišykite, sudėkite svogūnų laiškus, kalendrą ir sudėkite į lėkštę. Patiekite su virtais ryžiais ir blanširuotomis daržovėmis. Gaunasi apie 3-4 porcijos. Skanaus.
Autorius: Greta
INGREDIENTAI:
2 arbatiniai šaukšteliai česnakų (smulkinti)
2 arbatiniai šaukšteliai kalendrų (smulkinta)
1/4 stiklinės morkų (blanširuotos)
120 gramų pomidorų pastos (vyšniniai)
3 stiklinės ryžių (virti)
170 gramų jaučio kumpio (sūdytas, vytintas)
1/4 stiklinės vandens
3 valgomieji šaukštai grietinėlės
1 valgomasis šaukštas aliejaus (augalinis)
1/4 stiklinės brokolių (blanširuoti)
2 valgomieji šaukštai kario (pasta)
0.5 arbatinio šaukštelio padažo (žuvies)
2 valgomieji šaukštai svogūnų laiškų (smulkinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įkaitinti keptuvėje aliejų ir pakepinti joje česnaką, į 4 dalis padalintus pomidorus bei susmulkintą jautieną kartu su kario pasta. Pakepinus įpilti šiek tiek vandens ir troškinti apie 3 iki 5 min. virš vidutinės ugnies, kol beveik visas vanduo išgaruos. Tuomet sudėkite žuvies padažą, grietinėlę, išmaišykite, sudėkite svogūnų laiškus, kalendrą ir sudėkite į lėkštę. Patiekite su virtais ryžiais ir blanširuotomis daržovėmis. Gaunasi apie 3-4 porcijos. Skanaus.