Susmulkinkite čili ir sumaišykite su pjaustytu svogūnu, apkepinkite aliejuje. Gautą padažą supilkite į padažinę. Vištų kepenėles nuplaukite ir pakepinkite likusiame aliejuje virš didelės ugnies vis pamaišant. Po to įdėkite pipirų, druskos, grietinėlę, pomidorų padažą ir patroškinkite dar 10 min. Kepenėles patiekite su svogūnų padažu (atskirai) bei virtais ryžiais. Skanaus.
Susmulkinkite čili ir sumaišykite su pjaustytu svogūnu, apkepinkite aliejuje. Gautą padažą supilkite į padažinę. Vištų kepenėles nuplaukite ir pakepinkite likusiame aliejuje virš didelės ugnies vis pamaišant. Po to įdėkite pipirų, druskos, grietinėlę, pomidorų padažą ir patroškinkite dar 10 min. Kepenėles patiekite su svogūnų padažu (atskirai) bei virtais ryžiais. Skanaus.