• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 6 valgomieji šaukštai cukraus (rudasis)
  • 4 česnakų
  • 1 stiklinė graikinių riešutų
  • šiek tiek petražolių
  • 2 valgomieji šaukštai acto (raudonasis)
  • 1 stiklinė sojos padažo
  • 500 gramų spagečių
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 1 arbatinis šaukštelis čili pipirų
  • 3 valgomieji šaukštai sazemų aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Česnakus išspausti.
    Petražoles susmulkinti.
    Riešutus sutrinti kuo smulkiau.
    Keptuvėje įkaitinti sezamo aliejų, sudėti riešutus, čili, česnakų košelę, actą ir cukrų. Pakepinti 2 min. Tada supilti sojos padažą, gerai išmaišyti ir dar patroškinti 5 min.
    Spageti išvirti pasūdytame vandenyje.
    Išvirtus spageti gausiai aplieti padažu ir petražolėmis.

Autorius: Marina

INGREDIENTAI:

  • 6 valgomieji šaukštai cukraus (rudasis)
  • 4 česnakų
  • 1 stiklinė graikinių riešutų
  • šiek tiek petražolių
  • 2 valgomieji šaukštai acto (raudonasis)
  • 1 stiklinė sojos padažo
  • 500 gramų spagečių
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 1 arbatinis šaukštelis čili pipirų
  • 3 valgomieji šaukštai sazemų aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Česnakus išspausti.
    Petražoles susmulkinti.
    Riešutus sutrinti kuo smulkiau.
    Keptuvėje įkaitinti sezamo aliejų, sudėti riešutus, čili, česnakų košelę, actą ir cukrų. Pakepinti 2 min. Tada supilti sojos padažą, gerai išmaišyti ir dar patroškinti 5 min.
    Spageti išvirti pasūdytame vandenyje.
    Išvirtus spageti gausiai aplieti padažu ir petražolėmis.

Autorius: Marina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų