Česnakus išspausti. Petražoles susmulkinti. Riešutus sutrinti kuo smulkiau. Keptuvėje įkaitinti sezamo aliejų, sudėti riešutus, čili, česnakų košelę, actą ir cukrų. Pakepinti 2 min. Tada supilti sojos padažą, gerai išmaišyti ir dar patroškinti 5 min. Spageti išvirti pasūdytame vandenyje. Išvirtus spageti gausiai aplieti padažu ir petražolėmis.
Česnakus išspausti. Petražoles susmulkinti. Riešutus sutrinti kuo smulkiau. Keptuvėje įkaitinti sezamo aliejų, sudėti riešutus, čili, česnakų košelę, actą ir cukrų. Pakepinti 2 min. Tada supilti sojos padažą, gerai išmaišyti ir dar patroškinti 5 min. Spageti išvirti pasūdytame vandenyje. Išvirtus spageti gausiai aplieti padažu ir petražolėmis.