Sprandinę supjaustyti ~1,5cm juostelėmis (nenupjaut iki galo). Mėsą pabarstyti prieskoniais, įtrinti. Aptepti majonezu. Supjaustyti sūrius, pomidorus, svogūną. Į kiekvieną tarpą sluoksniais viską sudėti (galima į vieną tarpą geltono lydyto sūrio, į kitą balto mocarela sūrio - labai gražiai atrodo). Visą mėsą apšlakstyti alyvuogių aliejumi, apiberti išspaustu česnaku. Įvynioti į foliją ir kepti 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 90 min. Likus 10 min. iki kepimo pabaigos atidengti foliją, kad gražiai apkeptų mėsa. Skanaus
Autorius: Inutė
INGREDIENTAI:
3 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek kmynų
šiek tiek mairūnų
1 arbatinis šaukštelis paprikų (malta)
2 vienetai pomidorų pastos
1 arbatinis šaukštelis garstyčių (milteliai)
1 vienetas svogūnų
1.5 kilogramo kiaulės prandinės
1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
4 valgomieji šaukštai majonezo
šiek tiek druskos
100 gramų lydyto sūrio
100 gramų mocarelos sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sprandinę supjaustyti ~1,5cm juostelėmis (nenupjaut iki galo). Mėsą pabarstyti prieskoniais, įtrinti. Aptepti majonezu. Supjaustyti sūrius, pomidorus, svogūną. Į kiekvieną tarpą sluoksniais viską sudėti (galima į vieną tarpą geltono lydyto sūrio, į kitą balto mocarela sūrio - labai gražiai atrodo). Visą mėsą apšlakstyti alyvuogių aliejumi, apiberti išspaustu česnaku. Įvynioti į foliją ir kepti 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 90 min. Likus 10 min. iki kepimo pabaigos atidengti foliją, kad gražiai apkeptų mėsa. Skanaus