Šluotele sumaišykite kartu miltus, kukurūzų krakmolą bei sodą. Dideliame dubenyje elektriniu mikseriu išplakite sviestą bei cukrų iki baltos masės. Maišant sudėkite po vieną kiaušinių trynius. Įpilkite romo, vanilės ekstrakto, citrinų ekstrakto, sudėkite tarkuotą citrinos žievelę. Tuomet atsargiai šaukštu įmaišykite birių ingredientų mišinį ir sumaišykite kietą, vientisos konsistensijos masę tešlos. Paruoštą tešlą maždaug 30 min. arba net 1 val. padėkite į šaldytuvą. Tuomet iškočiokite tešlą, išspauskite apvalius blynelius ir sudėkite juos ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos. Kepkie apie 7-10 min. 175 laipsnių temperatūroje. Palikite sausainiukus ant grotelių atvėsti Atvėsusius pertepkite karamele, suvožkite po du į krūvą ir šonus pavoliokite kokosų drožlėse, kad jos apliptų. Skanaus.
Šluotele sumaišykite kartu miltus, kukurūzų krakmolą bei sodą. Dideliame dubenyje elektriniu mikseriu išplakite sviestą bei cukrų iki baltos masės. Maišant sudėkite po vieną kiaušinių trynius. Įpilkite romo, vanilės ekstrakto, citrinų ekstrakto, sudėkite tarkuotą citrinos žievelę. Tuomet atsargiai šaukštu įmaišykite birių ingredientų mišinį ir sumaišykite kietą, vientisos konsistensijos masę tešlos. Paruoštą tešlą maždaug 30 min. arba net 1 val. padėkite į šaldytuvą. Tuomet iškočiokite tešlą, išspauskite apvalius blynelius ir sudėkite juos ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos. Kepkie apie 7-10 min. 175 laipsnių temperatūroje. Palikite sausainiukus ant grotelių atvėsti Atvėsusius pertepkite karamele, suvožkite po du į krūvą ir šonus pavoliokite kokosų drožlėse, kad jos apliptų. Skanaus.