• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 4 vienetai paprikų (raudona)
  • 2 saujos petražolių
  • 2 vienetai svogūnų
  • 250 mililitrų alyvuogių aliejaus
  • 85 mililitrai acto (vyno)
  • 1.5 arbatinio šaukštelio druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Daržoves nuplauti, nusausinti.
    Papriką supjaustyti smulkiais kubeliais (5x5 mm).
    Petražoles susmulkinti.
    Svogūną supjaustyti kubeliais kaip ir papriką.
    Daržoves sumaišyti, pasūdyti, suberti pipirus.
    Tada supilti actą ir alyvuogių aliejų. Sumaišyti. Sudėti į stiklainį su dangteliu ir padėti į šaldytuvą nakčiai.
    Šis padažas patiekiamas prie keptos mėsos. Taip pat galima naudoti kaip marinatą mėsai.

Autorius: Raimonda

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 4 vienetai paprikų (raudona)
  • 2 saujos petražolių
  • 2 vienetai svogūnų
  • 250 mililitrų alyvuogių aliejaus
  • 85 mililitrai acto (vyno)
  • 1.5 arbatinio šaukštelio druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Daržoves nuplauti, nusausinti.
    Papriką supjaustyti smulkiais kubeliais (5x5 mm).
    Petražoles susmulkinti.
    Svogūną supjaustyti kubeliais kaip ir papriką.
    Daržoves sumaišyti, pasūdyti, suberti pipirus.
    Tada supilti actą ir alyvuogių aliejų. Sumaišyti. Sudėti į stiklainį su dangteliu ir padėti į šaldytuvą nakčiai.
    Šis padažas patiekiamas prie keptos mėsos. Taip pat galima naudoti kaip marinatą mėsai.

Autorius: Raimonda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų