Užverdame pieną ir supilame į puodelį. Į karštą pieną dedame šokolado plytelę, maišome, kol visas šokoladas ištirpsta ir mėgaujamės smaližių gėrimu. Štai taip yra patiekiamas ir geriamas karštas šokoladas Argentinoje. Šokoladas šiuo atveju atlieka „povandeninio laivo“ vaidmenį. Skanaus!
Autorius: Loreta
INGREDIENTAI:
1 stiklinė pieno
50 gramų juodojo šokolado
PARUOŠIMO BŪDAS:
Užverdame pieną ir supilame į puodelį. Į karštą pieną dedame šokolado plytelę, maišome, kol visas šokoladas ištirpsta ir mėgaujamės smaližių gėrimu. Štai taip yra patiekiamas ir geriamas karštas šokoladas Argentinoje. Šokoladas šiuo atveju atlieka „povandeninio laivo“ vaidmenį. Skanaus!