• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek ledukų
  • 50 mililitrų džino
  • 15 mililitrų likerio (apelsinų „Cointreau“)
  • 15 mililitrų likerio (žolelių „Bénédictine“)
  • 50 mililitrų vermuto (sausas)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio biterio („Angostura“)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio biterio (apelsinų)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Viską supilkite į plakiklį ir gerai papurtykite, kad viskas gerai susimaišytų.
    Gautą kokteilį supilstykite į taures, papuoškite apelsino žievele ir patiekite šaltą.
    Skanaus!

Autorius: Tamara

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek ledukų
  • 50 mililitrų džino
  • 15 mililitrų likerio (apelsinų „Cointreau“)
  • 15 mililitrų likerio (žolelių „Bénédictine“)
  • 50 mililitrų vermuto (sausas)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio biterio („Angostura“)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio biterio (apelsinų)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Viską supilkite į plakiklį ir gerai papurtykite, kad viskas gerai susimaišytų.
    Gautą kokteilį supilstykite į taures, papuoškite apelsino žievele ir patiekite šaltą.
    Skanaus!

Autorius: Tamara

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų