Gerai sumaišykite keptuvėje vandenį, sviestą ir druską. Kaitinkite mišinį ir jam užvirus maišant supilkite miltus ir maišykite, kol mišinys pradės tarsi virti. Tuomet gautą masę sudėkite į konditerinį švirkštą ir išspauskite juo ilgus storus, kampuotus sausainius tiesiai į įkaitusią keptuvę su aliejumi. Sausainius gerai apkepkite, iškepusius sudėkite ant popierinio rankšluosčio ir apibarstykite cukrumi. Taip pat prie šių sausainiukų puikiai tinka skystas šokoladas bei karamelė „Dulce de Leche“. Skanaus.
Autorius: Gailė
INGREDIENTAI:
šiek tiek cukraus
400 gramų kvietinių miltų
500 mililitrų vandens
0.5 arbatinio šaukštelio druskos
šiek tiek aliejaus
40 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Gerai sumaišykite keptuvėje vandenį, sviestą ir druską. Kaitinkite mišinį ir jam užvirus maišant supilkite miltus ir maišykite, kol mišinys pradės tarsi virti. Tuomet gautą masę sudėkite į konditerinį švirkštą ir išspauskite juo ilgus storus, kampuotus sausainius tiesiai į įkaitusią keptuvę su aliejumi. Sausainius gerai apkepkite, iškepusius sudėkite ant popierinio rankšluosčio ir apibarstykite cukrumi. Taip pat prie šių sausainiukų puikiai tinka skystas šokoladas bei karamelė „Dulce de Leche“. Skanaus.