Argentinos virtuvė neįsivaizduojama be patiekalų, keptų grilyje, ir į šią patiekalų kategoriją įeina ne vien tik įvairios mėsos kepsniai, bet ir kepti vaisiai bei daržovės. Pagal šį receptą būtent ir galėsite pasigaminti argentinietiškai paruoštų grilyje keptų vaisių. Pirmiausia sudėkite į puodą medų, supilkite šviežiai spaustas laimo sultis, išmaišius užvirkite ir maišant pavirkite dar apie 2 min. Supjaustykite trikampėmis riekelėmis arbūzą ir apie 5-10 min. apkepkite jį grilyje. Apkeptas arbūzo riekeles sudėkite į lėkštę, užliekite pasigamintu sirupu ir patiekite. Skanaus.
Autorius: Eglė
INGREDIENTAI:
1 kilogramas arbūzų
0.5 stiklinės medaus
0.5 stiklinės sulčių (laimo)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Argentinos virtuvė neįsivaizduojama be patiekalų, keptų grilyje, ir į šią patiekalų kategoriją įeina ne vien tik įvairios mėsos kepsniai, bet ir kepti vaisiai bei daržovės. Pagal šį receptą būtent ir galėsite pasigaminti argentinietiškai paruoštų grilyje keptų vaisių. Pirmiausia sudėkite į puodą medų, supilkite šviežiai spaustas laimo sultis, išmaišius užvirkite ir maišant pavirkite dar apie 2 min. Supjaustykite trikampėmis riekelėmis arbūzą ir apie 5-10 min. apkepkite jį grilyje. Apkeptas arbūzo riekeles sudėkite į lėkštę, užliekite pasigamintu sirupu ir patiekite. Skanaus.