INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė cukraus
- 1 arbatinis šaukštelis gvazdikėlių (malti)
- 1 vienetas kiaušinių
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 3 valgomieji šaukštai sirupo (vyšnių)
- 0.5 arbatinio šaukštelio sodos (nugesinta)
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 1 stiklinė arbatos
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į arbatą įmaišykit cukrų, kol ištirps.
Išplakite kiaušinius su druska.
Į arbatą įmaišykite kiaušinių plakinį, aliejų, sirupą, sodą, gvazdikėlius ir miltus.
Ištepkite aliejumi kepimo skardą ir supilkite tešlą.
Kepkite vieną valandą 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje.
Autorius: Marta
REKLAMA