REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 10
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Dideliame dubenyje paeiliui sumaišyti miltus, kepimo miltelius, cukrų, aguonų sėklas, minkštą sviestą, grietinėlės sūrį, 1 arbatinį šaukštelį migdolų ekstrakto ir kiaušinius iki vientisos tešlos.
- Iš tešlos suformuoti mažus kamuoliukus, juos suplokite, kad gautųsi apvalūs sausainiukai ir ant kiekvieno jų įspausti po 5 skaldytų migdolų puseles
Kepti apie 9-11 min. 180 C laipsnių temperatūroje.
Iškepus palikti 3 min. atvėsti. - Nedideliame dubenyje sumaišyti cukraus pudrą, 1 arbatinį šaukštelį migdolų ekstrakto ir pakankamai vandens, kad gautųsi tinkamos kinsistencijos glazūra.
Šia glazūra aptepti sausainiukus ir, sustingus, patiekti.
Skanaus.
REKLAMA