• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 5 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 8 vienetai vištienos blauzdelių (ar sparneliai)
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 5 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 5 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 8 vienetai vištienos blauzdelių (ar sparneliai)
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 5 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sutriname česnaką. Aliejų sumaišome su sojos padažu ir įmaišome cukrų, druską ir pipirus. Galiausiai įmaišome sutrintas česnako skilteles.
    Šiuo marinatu užpilame vištų blauzdeles ir dedame šaltai 6-8 valandoms.
    Kepame kepsninėje.

Autorius: Judita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų