Į jogurtą įmaišome druską, pipirus ir smulkintus žalumynus. Į jogurtą sudedame vištų sparnelius ir gerai pavoliojame, kad visos pusės pasidengtų jogurto marinatu. Uždengiame ir dedame į šaldytuvą 1 parai. Kepame grilyje iš abiejų pusių (apie 25 minutes).
Autorius: Agnė
INGREDIENTAI:
0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų
2 valgomieji šaukštai krapų (smulkinti)
2 valgomieji šaukštai petražolių (smulkintos)
1 kilogramas vištienos sparnelių
200 gramų jogurto
2 arbatiniai šaukšteliai druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į jogurtą įmaišome druską, pipirus ir smulkintus žalumynus. Į jogurtą sudedame vištų sparnelius ir gerai pavoliojame, kad visos pusės pasidengtų jogurto marinatu. Uždengiame ir dedame į šaldytuvą 1 parai. Kepame grilyje iš abiejų pusių (apie 25 minutes).