Sūrį sutarkuokite, jei reikia susmulkinkite pievagrybius, supjaustykite smulkiai agurkelį. Kiaušinį išplakite su grietine ir prieskoniais, sudėkite visas daržoves. Dešreles perpjaukite išilgai ir įdarykite daržovėmis. Dėkite jas į margarinu išteptą skardą, apibarstykite sūriu ir kepkite apie 10 min. vidutinio karštumo orkaitėje. Skanu su bulvių koše ir marinuotais agurkėliais.
Autorius: sinsan
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
1 valgomasis šaukštas margarino
1 vienetas kiaušinių
4 vienetai dešrelių (didelės)
1 vienetas raugintų agurkų
100 gramų pievagrybių
50 gramų pieno
šiek tiek druskos
1 valgomasis šaukštas grietinės
šiek tiek kario
PARUOŠIMO BŪDAS:
4 porcijoms.
Sūrį sutarkuokite, jei reikia susmulkinkite pievagrybius, supjaustykite smulkiai agurkelį. Kiaušinį išplakite su grietine ir prieskoniais, sudėkite visas daržoves. Dešreles perpjaukite išilgai ir įdarykite daržovėmis. Dėkite jas į margarinu išteptą skardą, apibarstykite sūriu ir kepkite apie 10 min. vidutinio karštumo orkaitėje. Skanu su bulvių koše ir marinuotais agurkėliais.