• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 33 gramai kvietinių miltų
  • 200 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • 25 gramai sviesto
  • 120 gramų aguročių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuvalome ir skridinėliais supjaustome aguročius. Pagardiname juos druska, apvoliojame miltais ir apkepiname. Paskui sudedame į keptuvę, užpilame grietinės padažu, apibarstome tarkuotu sūriu ir kepame orkaitėje.
    Padažo paruošimas: į keptuvę dedame sviestą ir miltus, kepame kol miltai paraus, tada sukrečiame grietinę.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų