Bulves supjaustyti bei sumaišyti su prieskoniais ir sukrėsti į gilesnį kepimo indą, pateptą aliejumi. Ant viršaus dėti faršą sumaišytą su gabaliukais supjaustytu sūriu bei prieskoniais (dalį sūrio sutarkuoti smulkia tarka ir atidėti). Užbarstyti pjaustytais pievagrybiais bei cukinija. Išplakti kiaušinius, įpilti truputį pieno, suberti likusį sūrį (galima dėti jo ir daugiau) ir užpilti masę. Galima ant viršaus apibarstyti smulkintu česnaku. Uždengti kepimo indą dangčiu ar folija ir kepti apie 1 val. 180 laipsnių orkaitėje. Iškepus pusvalandžiui palikite orkaitėje. Skanaus!
Autorius: Jurgita
INGREDIENTAI:
8 vienetai bulvių
šiek tiek česnakų
600 gramų kiaulės faršo
2 vienetai kiaušinių
šiek tiek pieno
8 vienetai pievagrybių
150 gramų pieno
15 gramų aliejaus
šiek tiek prieskonių
1 vienetas cukinijos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves supjaustyti bei sumaišyti su prieskoniais ir sukrėsti į gilesnį kepimo indą, pateptą aliejumi. Ant viršaus dėti faršą sumaišytą su gabaliukais supjaustytu sūriu bei prieskoniais (dalį sūrio sutarkuoti smulkia tarka ir atidėti). Užbarstyti pjaustytais pievagrybiais bei cukinija. Išplakti kiaušinius, įpilti truputį pieno, suberti likusį sūrį (galima dėti jo ir daugiau) ir užpilti masę. Galima ant viršaus apibarstyti smulkintu česnaku. Uždengti kepimo indą dangčiu ar folija ir kepti apie 1 val. 180 laipsnių orkaitėje. Iškepus pusvalandžiui palikite orkaitėje. Skanaus!