Į 600 ml verdančio vandens sudėkite apelsino žieveles. Nukoškite. Į skystymą supilkite cukrų, ištirpintą vandenyje krakmolą, vėl pavirkite. Tuomet puodą nukelkite, sumeskite apelsino skilteles, ryžius, supilkite vyną, pamaišykite ir valgykite. Skanaus.
Autorius: Rasa
INGREDIENTAI:
1 vienetas apelsinų (ir žievelė)
4 valgomieji šaukštai cukraus
1 arbatinis šaukštelis krakmolo
3 valgomieji šaukštai ryžių (virti)
50 mililitrų baltojo vyno (saldus)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į 600 ml verdančio vandens sudėkite apelsino žieveles. Nukoškite. Į skystymą supilkite cukrų, ištirpintą vandenyje krakmolą, vėl pavirkite. Tuomet puodą nukelkite, sumeskite apelsino skilteles, ryžius, supilkite vyną, pamaišykite ir valgykite. Skanaus.