Sumaišykite miltus, kepimo miltelius bei cukrų. Atskirai suplakite kiaušinius, alyvuogių aliejų ir apelsinų sultis. Supilkite į miltų mišinį ir maišykite, kol gausis vientisa masė. Gautą tešlą sudėkite į formeles. Kepkite apie 16-18 minučių 200 laipsnių temperatūroje. Palaukite kol atvės ir skanaukite. Skanaus!
Autorius: Kamilė
INGREDIENTAI:
1 stiklinė cukraus
2 vienetai kiaušinių
2 stiklinės kvietinių miltų
1/4 stiklinės alyvuogių aliejaus
3/4 stiklinės apelsinų sulčių (šviežiai spaustos)
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumaišykite miltus, kepimo miltelius bei cukrų. Atskirai suplakite kiaušinius, alyvuogių aliejų ir apelsinų sultis. Supilkite į miltų mišinį ir maišykite, kol gausis vientisa masė. Gautą tešlą sudėkite į formeles. Kepkite apie 16-18 minučių 200 laipsnių temperatūroje. Palaukite kol atvės ir skanaukite. Skanaus!