• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas apelsinų
  • 1 vienetas citrinų
  • 1 kilogramas cukraus
  • 3 vienetai morkų
  • 1 arbatinis šaukštelis citrinos rūgšties

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Citrusinius vaisius gerai nušveisti šepetėliu po karštu tekančiu vandeniu. Nusausinti ir supjaustyti ketvirčiais, o tada įstrižai plonais griežinėliais. Po to išimti sėklytes. Morkas sutarkuoti smulkia tarka.

    Vaisius ir morkas sudeti į puodą ir įpilti vandens. Puodą pastayti ant ugnies ir nuolat maišant supilti cukrų. Ant silpnos ugnies pavirti 40 minučių. Tada nukelti, įberti citrinos rūgšties ir gerai išmaišyti. Sudėti į paruoštus stiklainius ir užsukti.

Autorius: Inesa

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas apelsinų
  • 1 vienetas citrinų
  • 1 kilogramas cukraus
  • 3 vienetai morkų
  • 1 arbatinis šaukštelis citrinos rūgšties

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Citrusinius vaisius gerai nušveisti šepetėliu po karštu tekančiu vandeniu. Nusausinti ir supjaustyti ketvirčiais, o tada įstrižai plonais griežinėliais. Po to išimti sėklytes. Morkas sutarkuoti smulkia tarka.

    Vaisius ir morkas sudeti į puodą ir įpilti vandens. Puodą pastayti ant ugnies ir nuolat maišant supilti cukrų. Ant silpnos ugnies pavirti 40 minučių. Tada nukelti, įberti citrinos rūgšties ir gerai išmaišyti. Sudėti į paruoštus stiklainius ir užsukti.

Autorius: Inesa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų