• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai apelsinų
  • šiek tiek cinamono (lazdelės)
  • 2 kilogramai cukraus
  • šiek tiek gvazdikėlių
  • 1 kilogramas moliūgų (minkštimas)
  • 4 vienetai obuolių
  • 1 stiklinė vandens

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Apelsinus su žievelėmis gerai nušveisti, nusausinti ir supjaustyti ketvirčiais, o tada įstrižai plonais griežinėliais. Moliūgą sutarkuoti stambia tarka. Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius ir taip pat sutarkuoti. Į vaisių masę įpilti stiklinę vandens, įdėti cukrų ir virti ant silpnos ugnies, kol vaisiai suminkštės. Įdėti gvazdikėlius ir cinamono lazdeles, dar kelias minutes pavirti, supilstyti į paruoštus stiklainius ir užsukti.

Autorius: Inesa

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai apelsinų
  • šiek tiek cinamono (lazdelės)
  • 2 kilogramai cukraus
  • šiek tiek gvazdikėlių
  • 1 kilogramas moliūgų (minkštimas)
  • 4 vienetai obuolių
  • 1 stiklinė vandens

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Apelsinus su žievelėmis gerai nušveisti, nusausinti ir supjaustyti ketvirčiais, o tada įstrižai plonais griežinėliais. Moliūgą sutarkuoti stambia tarka. Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius ir taip pat sutarkuoti. Į vaisių masę įpilti stiklinę vandens, įdėti cukrų ir virti ant silpnos ugnies, kol vaisiai suminkštės. Įdėti gvazdikėlius ir cinamono lazdeles, dar kelias minutes pavirti, supilstyti į paruoštus stiklainius ir užsukti.

Autorius: Inesa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų