• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai apelsinų
  • 600 gramų cukraus
  • 300 mililitrų vandens
  • 200 gramų šokoladas (juodas)

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai apelsinų
  • 600 gramų cukraus
  • 300 mililitrų vandens
  • 200 gramų šokoladas (juodas)

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 24

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Apelsinus supjaustyti griežinėliais. Puode užvirinti vandenį,sudėti apelsinų griežinėlius ir pavirti 4 min. Vandeniu nupilt apelsinus šiek tiek nuspausti.
  2. Puode įkaitint 300ml vandens su cukrumi, pavirti kol ištirps cukrus. Sudėti apelsinų griežinėlius ir virti apie 1 val Apelsinai bus paruošti kai žievelės bus beveik skaidrios.Apelsinų griežinėlius išimti iš sirupo nuvarvinti sirupo likučius ir sudėti apelsinus padžiovinti 110°C temp. 20 min. Kekvieną apelsino griežinėlį įmerktiį šokoladą padėti ant kepimo popieriaus ir palikti kol šokoladas sustings

Autorius: Vita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų