• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 80 gramų alyvuogių
  • 5 vienetai apelsinų
  • 1 valgomasis šaukštas medaus
  • šiek tiek petražolių
  • 1 vienetas svogūnų (raudonieji)
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 80 gramų alyvuogių
  • 5 vienetai apelsinų
  • 1 valgomasis šaukštas medaus
  • šiek tiek petražolių
  • 1 vienetas svogūnų (raudonieji)
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Apelsinus nulupti ir supjaustyti griežinėliais.
    Svogūną supjaustyti žiedais ir sumaišyti su apelsinais ir alyvuogėmis.
    Salotų viršų apibarstyti kapotomis petražolėmis.
    Medų, citrinos sultis ir žiupsnelį druskos gerai sumaišyti su alyvuogių aliejumi.
    Gautu padažu aplieti salotas.
    Salotas palaikyti šaldytuve 1 val.

Autorius: Renata

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų