Įpjaukite antienos odelę rombais, apibarstykite aitriosiomis paprikomis ir palaukite, kad skonis būtų geresnis.
Apskrudinkite iš abiejų pusių ir kepkite apie 8 minutes iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje. Ištraukę apie 5 minutes palaukite, tada supjaustykite griežinėliais.
Sumaišykite visus čatnio produktus, kad masė būtų vientisa ir puri.
Iš keptuvės nuliekite riebalų perteklių ir supilkite į keptuvę vyšnių čatnį. .
Pavirinkite 5–10 minučių, kol čatnis sutirštės.
Apie 5 minutes skrudinkite kukurūzų traškučius iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje.
Patiekdami ant traškučių sudėkite antienos filė, čatnį ir sūrį.
Papuoškite bazilikų lapais ir juodaisiais pipirais.
Autorius: Santa Maria
INGREDIENTAI:
5 gramai bazilikų (švieži)
50 gramų cukraus (geriau cukrus su pektinu, bet galite pabandyti ir rudąjį cukrų, (čatniui))
Įpjaukite antienos odelę rombais, apibarstykite aitriosiomis paprikomis ir palaukite, kad skonis būtų geresnis.
Apskrudinkite iš abiejų pusių ir kepkite apie 8 minutes iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje. Ištraukę apie 5 minutes palaukite, tada supjaustykite griežinėliais.
Sumaišykite visus čatnio produktus, kad masė būtų vientisa ir puri.
Iš keptuvės nuliekite riebalų perteklių ir supilkite į keptuvę vyšnių čatnį. .
Pavirinkite 5–10 minučių, kol čatnis sutirštės.
Apie 5 minutes skrudinkite kukurūzų traškučius iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje.
Patiekdami ant traškučių sudėkite antienos filė, čatnį ir sūrį.
Papuoškite bazilikų lapais ir juodaisiais pipirais.