• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas vištiena
  • 1 pakelis prieskonių (vištienai)
  • 1 vienetas česnakų
  • 1 saujelė čiobrelių (švieži)
  • 2 valgomieji šaukštai druskos
  • 50 gramų sviesto

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas vištiena
  • 1 pakelis prieskonių (vištienai)
  • 1 vienetas česnakų
  • 1 saujelė čiobrelių (švieži)
  • 2 valgomieji šaukštai druskos
  • 50 gramų sviesto

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vandenyje ištirpinti druską, sudėti čiobrelio žoles ir smulkintą česnaką. Vandeniu užpilti vištą. Mirkyti šaltai per naktį.
  2. Vištą ištrinti sviestu su prieskoniais ir kepti ant grotelių daugiau nei valandą. Po grotelėmis galima kepti ir daržoves.

Autorius: Regina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų