Kiaulieną supjaustome gabaliukais, baziliką, raudonėlius, sojos padažą, kiaušinį, druską ir pipirus sudedame į supjaustytą kiaulieną. Česnako smulkintuvu susmulkiname svogūną ir česnaką, viską išmaišome ir paliekame marinuotis 2 val.
Padažas:
300 g grybų (žiemos sezonu gali būti pievagrybiai) 2 vnt svogūno 1 šaukštas grietinės "Knorr" grybų padažas (kaip pasigaminti nurodyta ant pakelio)
Viską kepame keptuvėje.
Kiaulieną, grybus ir padažą sudedame į skardą kepimui ir kepame orkaitėje kol kiauliena bus paruošta. Patiekiame su bulvių koše arba makaronais. Pagardiname žalumynų padažu ir žaliuoju baziliku. Skanaus.
Autorius: Andrius
INGREDIENTAI:
šiek tiek bazilikų
3 česnakų
0.5 vieneto svogūnų
700 gramų kiaulienos
1 vienetas kiaušinių
šiek tiek sojos padažo
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių (5 rūšių pipirai)
šiek tiek raudonėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulieną supjaustome gabaliukais, baziliką, raudonėlius, sojos padažą, kiaušinį, druską ir pipirus sudedame į supjaustytą kiaulieną. Česnako smulkintuvu susmulkiname svogūną ir česnaką, viską išmaišome ir paliekame marinuotis 2 val.
Padažas:
300 g grybų (žiemos sezonu gali būti pievagrybiai) 2 vnt svogūno 1 šaukštas grietinės "Knorr" grybų padažas (kaip pasigaminti nurodyta ant pakelio)
Viską kepame keptuvėje.
Kiaulieną, grybus ir padažą sudedame į skardą kepimui ir kepame orkaitėje kol kiauliena bus paruošta. Patiekiame su bulvių koše arba makaronais. Pagardiname žalumynų padažu ir žaliuoju baziliku. Skanaus.