INGREDIENTAI:
- 0.5 vieneto citrinų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 arbatinis šaukštelis medaus
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas petražolių
- 2 vienetai svogūnų
- 2 valgomieji šaukštai alaus
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 1 kilogramas žuvies
- 1 valgomasis šaukštas razinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žuvies filė supjaustykite griežinėliais, pabarstykite druska, pipirais ir laikykite 30 min. Prieskonines daržoves supjaustykite griežinėliais ir kepinkite iki rusvos spalvos, į keptuvę dėkite žuvų gabalėlius bei pakepintas daržoves, įpilkite 2 šaukštus alaus, supilkite aliejų, įspauskite citrinų sulčių, suberkite razinas, įdėkite medų. Viską troškinkite, kol daržovės suminkštės.
REKLAMA