• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų (žievelė)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek kmynų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 400 gramų jautienos (filė)
  • 2 vienetai juodos duonos (riekės)
  • 500 mililitrų alaus (tamsus)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • 1 valgomasis šaukštas garstyčių padažo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūną smulkiai supjaustyti, sumaišyti su pipirais, garstyčiomis, druska.
    Mėsą įtrinti mišiniu ir ne mažiau kaip 30 min. palaikyti šaltai (galima ir per naktį).
    Paruoštą mėsą apkepinti su aliejumi vartant, užpilti alumi, pridėti kmynų, sumerkti duonos pluteles ir citrinos žievelę. Troškinti sandariai uždengtame inde ant nekaitrios ugnies. Ištroškintą mėsą supjaustyti skersai raumenų.

Autorius: Rimas

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų (žievelė)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek kmynų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 400 gramų jautienos (filė)
  • 2 vienetai juodos duonos (riekės)
  • 500 mililitrų alaus (tamsus)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • 1 valgomasis šaukštas garstyčių padažo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūną smulkiai supjaustyti, sumaišyti su pipirais, garstyčiomis, druska.
    Mėsą įtrinti mišiniu ir ne mažiau kaip 30 min. palaikyti šaltai (galima ir per naktį).
    Paruoštą mėsą apkepinti su aliejumi vartant, užpilti alumi, pridėti kmynų, sumerkti duonos pluteles ir citrinos žievelę. Troškinti sandariai uždengtame inde ant nekaitrios ugnies. Ištroškintą mėsą supjaustyti skersai raumenų.

Autorius: Rimas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų