Kiaulienos nugarinę supjausčiau ~2 cm storio kepsneliais. Mėsą apibarsčiau prieskoniais. Žiedais supjausčiau svogūną ir sudėjau ant mėsos. Viską užpyliau alumi. Alus mėsą turi apsemti. Laikiau šaldytuve 2 valandas. Kepiau griliuje, ant grotelių.
Skanaus!
Autorius: Dalia
INGREDIENTAI:
0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
1 vienetas svogūnų
500 mililitrų alaus (tamsus)
1 kilogramas kiaulės nugarinės
1 arbatinis šaukštelis druskos
šiek tiek kvapiųjų pipirų (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulienos nugarinę supjausčiau ~2 cm storio kepsneliais. Mėsą apibarsčiau prieskoniais. Žiedais supjausčiau svogūną ir sudėjau ant mėsos. Viską užpyliau alumi. Alus mėsą turi apsemti. Laikiau šaldytuve 2 valandas. Kepiau griliuje, ant grotelių.