• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 mililitrų alaus (tamsus)
  • 1 kilogramas kiaulės nugarinės
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • šiek tiek kvapiųjų pipirų (malti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulienos nugarinę supjausčiau ~2 cm storio kepsneliais. Mėsą apibarsčiau prieskoniais.
    Žiedais supjausčiau svogūną ir sudėjau ant mėsos.
    Viską užpyliau alumi. Alus mėsą turi apsemti.
    Laikiau šaldytuve 2 valandas.
    Kepiau griliuje, ant grotelių.

    Skanaus!

Autorius: Dalia

INGREDIENTAI:

  • 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 mililitrų alaus (tamsus)
  • 1 kilogramas kiaulės nugarinės
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • šiek tiek kvapiųjų pipirų (malti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulienos nugarinę supjausčiau ~2 cm storio kepsneliais. Mėsą apibarsčiau prieskoniais.
    Žiedais supjausčiau svogūną ir sudėjau ant mėsos.
    Viską užpyliau alumi. Alus mėsą turi apsemti.
    Laikiau šaldytuve 2 valandas.
    Kepiau griliuje, ant grotelių.

    Skanaus!

Autorius: Dalia

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų