• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas kiaušinių (trynys)
  • 400 gramų kvietinių miltų
  • 1 stiklinė pieno
  • šiek tiek druskos
  • 75 gramai sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdarui papildomai reiks:

    0,5 stiklinės cukraus
    0,5 stiklinės susmulkintų lazdynų riešutų
    1 kiaušinio baltymas
    truputis miltinio cukraus pyragėliams pabarstyti
    aliejaus.

    Į dubenį suberiame miltus, supilame pieną, įdedame trynį, ištirpintą sviestą arba margariną, druskos, gerai išmaišome ir paliekame 1 val.
    Įdarui išplaktą baltymą sumaišome su cukrumi ir riešutais.
    Tešlą iškočiojame, iš jos išspaudžiame skritulius, dedame po 1 arbatinį šaukštelį įdaro, perlenkiame ir užspaudžiame šakute. Pyragėlius verdame įkaitintame aliejuje. Patiekdami pabarstome miltiniu cukrumi.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų