1 arbatinis šaukštelis sviesto (tirpintas arba saulėgrąžų aliejus)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išsijojami miltai su druska į dubenio centrą, padarius duobutę, įmušamas kiaušinis, supilamas tirpintas sviestas arba aliejus, pusė pieno. Viską gerai išmaišykite mediniu šaukštu, supilkite likusį pieną. Kepkite ant vidutinio karštumo ugnies. Patiekti su griežinėliu citrinos, apibarsčius cukraus pudra pagal skonį. Skanaus ;)
Autorius: Vytas
INGREDIENTAI:
1 vienetas kiaušinių
100 gramų kvietinių miltų
300 mililitrų pieno
šiek tiek druskos
1 arbatinis šaukštelis sviesto (tirpintas arba saulėgrąžų aliejus)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išsijojami miltai su druska į dubenio centrą, padarius duobutę, įmušamas kiaušinis, supilamas tirpintas sviestas arba aliejus, pusė pieno. Viską gerai išmaišykite mediniu šaukštu, supilkite likusį pieną. Kepkite ant vidutinio karštumo ugnies. Patiekti su griežinėliu citrinos, apibarsčius cukraus pudra pagal skonį. Skanaus ;)