Agurotį arba cukiniją nulupkite, išimkite sėklas ir supjaustykite norimo dydžio griežinėliais, nes storeniais nei 1 cm. Iš kiaušinio, miltų ir pieno pasidarykite tešlą, ją pagardinkite druska pagal skonį. Šiame plakinyje voliokite aguročio/ cukinijos skilteles ir kepkite aliejuje ant silnos ugnies tol, kol gražiai parus abi pusės. Patiekite su grietine, sumaišyta su smulkintais šviežiais krapais. Skanaus ;)
Autorius: Lijana D.
INGREDIENTAI:
1 vienetas kiaušinių
3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
0.5 stiklinės pieno
šiek tiek druskos
0.5 vieneto aguročių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Agurotį arba cukiniją nulupkite, išimkite sėklas ir supjaustykite norimo dydžio griežinėliais, nes storeniais nei 1 cm. Iš kiaušinio, miltų ir pieno pasidarykite tešlą, ją pagardinkite druska pagal skonį. Šiame plakinyje voliokite aguročio/ cukinijos skilteles ir kepkite aliejuje ant silnos ugnies tol, kol gražiai parus abi pusės. Patiekite su grietine, sumaišyta su smulkintais šviežiais krapais. Skanaus ;)