• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1.5 litro vandens (šaltas)
  • 2 kilogramai agurkų
  • 3 valgomieji šaukštai druskos
  • 2 vienetai laurų lapų (lapai)
  • 5 vienetai pipirai (žirneliai)
  • 3 skiltelės česnakų
  • 1 vienetas krienų (lapai)
  • 5 vienetai juodųjų serbentų (lapai)
  • 2 vienetai krapų (viršūnėlės)
  • 2 stiklinės vyšnių (lapai)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1.5 litro vandens (šaltas)
  • 2 kilogramai agurkų
  • 3 valgomieji šaukštai druskos
  • 2 vienetai laurų lapų (lapai)
  • 5 vienetai pipirai (žirneliai)
  • 3 skiltelės česnakų
  • 1 vienetas krienų (lapai)
  • 5 vienetai juodųjų serbentų (lapai)
  • 2 vienetai krapų (viršūnėlės)
  • 2 stiklinės vyšnių (lapai)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 10

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Visus žalumynus, česnaką, pipirus sudedam į švarų 3-jų litrų stiklainį. Sudedam iš anksto nuplautus agurkus, druską. Viską užpilame vandeniu ir pridengiame dangteliu. Stiklainį įstatom į indą ir paliekam 24 val.
  2. Lygiai po 24 val. nupilame marinatą iš stiklainio į puodą ir užviriname, leidžiam pavirti 5 min. (pripilame 1 stiklinę vandens).
  3. Kol marinatas virs, į kitą didelį puodą arba į vonią pripilame šalto vandens. Verdančiu marinatu užpilame agurkus ir iš karto užsukame dangtelį. Užsuktą stiklainį iš karto dedam į šaltą vandenį ir paliekame, kol visiškai atvės (nebijokite, jis nesprogs). Atvėsus galima išnešti į rūsį.

    Skanaus.

Autorius: Julija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų