• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 70 gramų cukraus
  • 50 gramų migdolų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 500 gramų kvietinių miltų
  • 100 gramų sviesto
  • 30 gramų mielių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdarui:
    200 g nuplikytų ir sumaltų
    100 g cukraus
    1 kiaušinio

    Glajui:
    1-2 plytelės šokolado
    80 g grietinėlės

    Gaminimas:
    Iš tešlai skirtų produktų suminkykite tešlą. Pakilusią tešlą pamaišykit, kad išeitų oras. Įdarui sumaišykite aguonas, cukrų bei kiaušinį. Iš tešlos iškočiokit stačiakampį ir užtepkite įdarą. Suvyniokite vyniotinį, galus truputį užlenkite. Vyniotinį dėkite į skardą ir palikite, kad pakiltų. Kepkite 40 min, 200 C orkaitėje. Iškepusį apliekite glaistu. Skanaus!

Autorius: Martyna

INGREDIENTAI:

  • 70 gramų cukraus
  • 50 gramų migdolų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 500 gramų kvietinių miltų
  • 100 gramų sviesto
  • 30 gramų mielių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdarui:
    200 g nuplikytų ir sumaltų
    100 g cukraus
    1 kiaušinio

    Glajui:
    1-2 plytelės šokolado
    80 g grietinėlės

    Gaminimas:
    Iš tešlai skirtų produktų suminkykite tešlą. Pakilusią tešlą pamaišykit, kad išeitų oras. Įdarui sumaišykite aguonas, cukrų bei kiaušinį. Iš tešlos iškočiokit stačiakampį ir užtepkite įdarą. Suvyniokite vyniotinį, galus truputį užlenkite. Vyniotinį dėkite į skardą ir palikite, kad pakiltų. Kepkite 40 min, 200 C orkaitėje. Iškepusį apliekite glaistu. Skanaus!

Autorius: Martyna

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų