Išplakame kiaušinius su cukrumi ir pienu. Įmaišome vanilę, sutarkuotą citrinos žievelę ir ištirpintą sviestą. Įmaišome miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Tuomet įmaišome aguonas. Kepame 55-60 minučių 175° C orkaitėje.
Autorius: Lena
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai aguonų
160 gramų cukraus
1.5 arbatinio šaukštelio vanilės (ekstraktas)
3 vienetai kiaušinių (dideli)
150 gramų kvietinių miltų
45 mililitrai pieno
180 gramų sviesto
8 gramai kepimo miltelių
1 vienetas citrinos žievelės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išplakame kiaušinius su cukrumi ir pienu. Įmaišome vanilę, sutarkuotą citrinos žievelę ir ištirpintą sviestą. Įmaišome miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Tuomet įmaišome aguonas. Kepame 55-60 minučių 175° C orkaitėje.