• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1.5 stiklinės aguonų
  • 1.5 valgomojo šaukšto cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • šiek tiek sodos
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek sviesto
  • šiek tiek vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sodą nugesinti miltais. Kiaušinius, cukrų bei sodą, nugesintą miltais, išmaišome. Tuomet suberiame aguonas ir vaniliną. Gabalėlį sviesto ištirpiname ant ugnies ir laukiame kol pravės. Pravėsusį sviestą taip pat supilame ir imaišome. Orkaitę įkaitiname iki 190 laipsnių. Skardą ištepame aliejumi (taip pat ir šonus) ir supilame tešlą. Kepame kol parus.

Autorius: Tomas

INGREDIENTAI:

  • 1.5 stiklinės aguonų
  • 1.5 valgomojo šaukšto cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • šiek tiek sodos
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek sviesto
  • šiek tiek vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sodą nugesinti miltais. Kiaušinius, cukrų bei sodą, nugesintą miltais, išmaišome. Tuomet suberiame aguonas ir vaniliną. Gabalėlį sviesto ištirpiname ant ugnies ir laukiame kol pravės. Pravėsusį sviestą taip pat supilame ir imaišome. Orkaitę įkaitiname iki 190 laipsnių. Skardą ištepame aliejumi (taip pat ir šonus) ir supilame tešlą. Kepame kol parus.

Autorius: Tomas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų