Sodą nugesinti miltais. Kiaušinius, cukrų bei sodą, nugesintą miltais, išmaišome. Tuomet suberiame aguonas ir vaniliną. Gabalėlį sviesto ištirpiname ant ugnies ir laukiame kol pravės. Pravėsusį sviestą taip pat supilame ir imaišome. Orkaitę įkaitiname iki 190 laipsnių. Skardą ištepame aliejumi (taip pat ir šonus) ir supilame tešlą. Kepame kol parus.
Autorius: Tomas
INGREDIENTAI:
1.5 stiklinės aguonų
1.5 valgomojo šaukšto cukraus
2 vienetai kiaušinių
1 stiklinė kvietinių miltų
šiek tiek sodos
šiek tiek aliejaus
šiek tiek sviesto
šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sodą nugesinti miltais. Kiaušinius, cukrų bei sodą, nugesintą miltais, išmaišome. Tuomet suberiame aguonas ir vaniliną. Gabalėlį sviesto ištirpiname ant ugnies ir laukiame kol pravės. Pravėsusį sviestą taip pat supilame ir imaišome. Orkaitę įkaitiname iki 190 laipsnių. Skardą ištepame aliejumi (taip pat ir šonus) ir supilame tešlą. Kepame kol parus.