• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai kiaušinių
  • 300 gramų kvietinių miltų
  • 175 mililitrai aliejaus
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 1 stiklinė cukraus
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
  • 250 gramų grietinės
  • 400 gramų rabarbarų
  • 50 gramų aguonų

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai kiaušinių
  • 300 gramų kvietinių miltų
  • 175 mililitrai aliejaus
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 1 stiklinė cukraus
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
  • 250 gramų grietinės
  • 400 gramų rabarbarų
  • 50 gramų aguonų

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 8

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Rabarbarus nulupam, supjaustome.
    Kiaušinius išplakam su cukrumi, supilame grietinę, kepimo miltelius, vaniliną, aliejų, miltus. Viską gerai išmaišome. Supilame aguonas, rabarbarus. Supilame į riebalais išteptą formą ir kepame 180 °C temp. 40 - 50 min.

    Skanaus :)

Autorius: Elina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų