Visas daržoves sumalame mėsmale. Morkas prieš tai rekomenduoju sutarkuoti, kad lengviau maltųsi. Gautą masę pilame į puodą, supilame aliejų, suberiame druską ir cukrų. Išmaišome ir paragaujame, galbūt norėsite įberti daugiau druskos ar cukraus. Puodą statome ant nedidelės ugnies ir troškiname apie 40 minučių, kartais pamaišome. Po to masę samčiu pilame į švarius stiklainius, užsukame dangtelius ir apverčiame.
Konservuotas daržoves laikykite šaldytuve arba vėsioje patalpoje.
Adžika - puikus gruziniškas padažas prie mėsos patiekalų. Skanaus! ;)
Visas daržoves sumalame mėsmale. Morkas prieš tai rekomenduoju sutarkuoti, kad lengviau maltųsi. Gautą masę pilame į puodą, supilame aliejų, suberiame druską ir cukrų. Išmaišome ir paragaujame, galbūt norėsite įberti daugiau druskos ar cukraus. Puodą statome ant nedidelės ugnies ir troškiname apie 40 minučių, kartais pamaišome. Po to masę samčiu pilame į švarius stiklainius, užsukame dangtelius ir apverčiame.
Konservuotas daržoves laikykite šaldytuve arba vėsioje patalpoje.
Adžika - puikus gruziniškas padažas prie mėsos patiekalų. Skanaus! ;)