Kambario temperatūros kiaušinius gerai suplakti su cukrumi. Sumaišyti miltus, dribsnius, kepimo miltelius ir suberti į plakinį, pakaitomis maišant su margarinu ir citrinų sultimis. Maišyti iš apačios į viršų. Ir būtinai šaukštu. Tešlą supilti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir išlyginti. Kepti 200 laipsnių orkaitėje 12-15 min. Abrikosus nusausinti ir maišytuvu ar virtuviniu kombainu sutrinti į tyrę. Aptepui skirtus produktus sudėti į mažą puodą ir maišant kaitinti, kol ištirps cukrus ir margarinas, bet neužvirti. Iškeptą pyrago pagrindą išimti iš orkaitės, aptepti abrikosų tyre ir skystu aptepu. Dėti į orkaitę ir kepti dar 15 min., kol paviršius apskrus. Atvėsinti. Šilto vandens vonelėje ar mikrobangų krosnelėje ištirpinti baltąjį šokoladą, užlašinti ant pyrago. Skanaus!
Kambario temperatūros kiaušinius gerai suplakti su cukrumi. Sumaišyti miltus, dribsnius, kepimo miltelius ir suberti į plakinį, pakaitomis maišant su margarinu ir citrinų sultimis. Maišyti iš apačios į viršų. Ir būtinai šaukštu. Tešlą supilti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir išlyginti. Kepti 200 laipsnių orkaitėje 12-15 min. Abrikosus nusausinti ir maišytuvu ar virtuviniu kombainu sutrinti į tyrę. Aptepui skirtus produktus sudėti į mažą puodą ir maišant kaitinti, kol ištirps cukrus ir margarinas, bet neužvirti. Iškeptą pyrago pagrindą išimti iš orkaitės, aptepti abrikosų tyre ir skystu aptepu. Dėti į orkaitę ir kepti dar 15 min., kol paviršius apskrus. Atvėsinti. Šilto vandens vonelėje ar mikrobangų krosnelėje ištirpinti baltąjį šokoladą, užlašinti ant pyrago. Skanaus!