• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 50 gramų šokoladas (baltas, smulkiai tarkuotas)
  • 50 gramų šokoladas (juodas)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 100 gramų sviesto (minkštas)
  • 75 gramai cukraus
  • 150 gramų uogienės (abrikosų)
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
  • 3 valgomieji šaukštai kokosų ((drožlės))
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 50 gramų šokoladas (baltas, smulkiai tarkuotas)
  • 50 gramų šokoladas (juodas)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 100 gramų sviesto (minkštas)
  • 75 gramai cukraus
  • 150 gramų uogienės (abrikosų)
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
  • 3 valgomieji šaukštai kokosų ((drožlės))
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sutarkuokite baltąjį šokoladą kuo smulkiau.
  2. Kiaušinių baltymus atskirkite nuo trynių,o baltymus padėkite į šaldytuvą.
  3. Sumaišykite suminkštintą sviestą, cukrų ir kiaušinių trynius. Palaipsniui baltąjį šokoladą,, supilkite miltus su kepimo milteliais, vanilinį cukrų, kokoso drožles (palikite kokoso drožlių papuošimui).
  4. Gerai išplakite kiaušinių baltymus ir atsargiai įmaišykite juos į tešlą.
  5. Kepimo formą tolygiai išklokite kepimo popieriumi, sudėkite tešlą ir kepkite 180°C temp. orkaitėje 15 - 20 min. Atvėsusį pyragą padalinkite į dvi dalis ir pertepkite abrikosų uogiene. Viršų apliekite tirpintu juodu šokoladu (naudokite konditerinį švirkštą) ir apibarstykite kokoso drožlėmis.

Autorius: Viktorija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų