Laidos svečias Valdas gamino nuostabiai skanius taco pyragėlius su vištiena ir daržovėmis. Šie užkandžiai visai nesudėtingai paruošiami, tad ilgai suktis virtuvėje nereikia, o rezultatas labai geras. Būtinai pabandykite ir Jūs, nuo stalo dings akimirksniu!
Triušienos paštetas pagal Tomą Rimydį
Šis paštetas skiriasi nuo tradicinių, nes ruošiamas ne iš kepenėlių, o iš triušienos kumpio. Vietoje triušienos, žinoma, tinka ir vištiena ar kita mėgiama švelnaus skonio mėsa. Patiektas jis atrodo žavingai, o skonis nei kiek nenusileidžia išvaizdai.
Kepta antis su perlinėmis kruopomis pagal Vylių Blauzdavičių
Ši antis ypatingai skani dėl nuostabaus marinato ir mišinio, užtepto kepimo laiko pabaigai artėjant. Medaus ir sojos padažo derinys suteikia tikrai puikų skonį.
Šokoladiniai pyragėliai „Lava Cake“ pagal Vylių Blauzdavičių
Greitai pagaminami visų smaližių pamėgti šokoladiniai pyragėliai minkštučiu vidumi. Sodrus šokolado skonis nepalieka abejingų.
Taco pyragėliai su vištiena ir daržovėmis pagal Valdą Šidlą
Puikus ir greitai paruošiamas tex-mex stiliaus užkandis, puikiai tinkantis vaišinti svečius. Sotu, skanu ir labai gražiai atrodo ant vaišių stalo.
Nachos lėkštė su malta mėsa ir sūriu pagal Valdą Šidlą
Ši nachos lėkštė idealiai tinka artimųjų pasisėdėjimui. Patogu valgyti, greita ir skanu.