Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
skiedalai vieni!!!! Visada mėgau šoninę, o šašlykas man skaniausias tik iš šoninės, kad būt riebalo. Kas iš tų sausų raumenų, jausmas toks lyg sausą medieną kramtytum.
Bet kas kas yra perdirbta yra nesveika. Šitas tyrimas kitų atžvilgiu yra šudo vertas jeigu jis tą dešreles valgė su keciupu uzsigerdamas cocola ir valgydamas taip pat bulves iš maišelio kur velniai žino ar išviso yra tu bulvių. Sumesti visa kaltė ant mėsos yra nesąmonė. O tuo labiau kad kas du metus apklausonejo žmonės neatsimena ką vakar darė čia matai žmonės žinos kiek mėsos valgė ar kažko kito....
Kas lygina mesa ir perdirbta mesa :DDD cia tas pats, kas lygint cipsus su virtom bulvem. 2 skirtingi dalykai. Gana skleist propaganda.
Manau, valgant tokią mėsą,smegenyse galimai išsiskiria dopaminas, valgančiajam sunažėja stresas.O stresas,skaičiau, galimai skatina demenciją. Štai liūtai, priėdę "raudonos" buivolų mėaos,,nusiramina, ima snausti.
Prideda į dešras šūdo,kad ilgiau kvepėtų
Jūs ir ėskit tą užterštą žuvį ar apipelijusius riešutus, o mes patys matom ką valgo ilgaamžiai. Vokietis nuo savo Schwein tiesiog neatskiriamas. Bet kažkodėl ilgaamžių ten labai daug.
Jau tie mokslininkai nežino kaip žmonės gąsdinti! Žinoma kaip dabar į mėsą prideda daugiau chemijos kaip mėsos, tai bet kokia liga galima susirgti! Gal tie "mokslininkai" uždraus naudoti maisto gamyboje chemikalus!!
Valgykite paukštieną , ten didžiuliai kiekiai antibiotikų ir visokio šlamšto . Kaip auginami paukščiai .
Tai jus krv debilai kas kuriat tokius straipsnius, jeigu zymit raudonai teksta tai zymekit ir kad PERDIRBTA zodi o ne RAUDONA mesa, raudona mesa pati nepadirbta yra afigena
Viskas ne taip...pradejau valgyti zalia kiauliena ir galvoje atsirado kirmeliu....ir dar tokiu bjauriu , kad reikalauja keiktis del maziausio menkniekio.
REKLAMA
REKLAMA
Ragina kuo greičiau atsisakyti tokios mėsos: didina riziką susirgti demencija