• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rabarbarų sezonui prasidėjus tiesiog privaloma iškepti gardų, lengvai paruošiamą pyragą. Rabarbarų rūgštelė ir braškių aromatas patiks visiems mėgstanties nesaldžius kepinius.

6

Rabarbarų sezonui prasidėjus tiesiog privaloma iškepti gardų, lengvai paruošiamą pyragą. Rabarbarų rūgštelė ir braškių aromatas patiks visiems mėgstanties nesaldžius kepinius.

REKLAMA

Tešlai reikės: 

400 g miltų, 4 v.š. cukraus, žiupsnelio druskos, 1a.š. kepimo miltelių, 200 g sviesto, 2 kiaušinių

Įdarui:

4-5 rabarbarų kotų, 200 g braškių, 4v.š. cukraus, 1 v.š. krakmolo.

Gaminimas:

Suberkite į dubenį miltus,cukrų,druską,kepimo miltelius,įmuškite kiaušinius ir sutarkuokite šaltą sviestą.Viską išmaišykite ir greitai suminkykite tešlą.Tešlą padalinkite į 2 dalis ir dėkite į šaldytuvą.

Rabarbarus ir braškes supjaustykite ,berkite cukrų ,krakmolą ir išmaišykite.

Orkaitę įkaitinkite iki 170 *C temperatūros. Kepimo indą išklokite kepimo popieriumi ir sutarkuokite dalį tešlos.Dėkite kepti 15 min.

REKLAMA
REKLAMA

Išimkite indą iš orkaitės ir ant tešlos paskleiskite rabarbarų ir braškių masę.Ant viršaus užtarkuokite kitą dalį tešlos.Didinkite temperatūrą iki 180 *C ir kepkite 40-50 min.Iškepusį pyragą atvėsinkite ir gausiai apibarstykite cukraus pudra.Labai skanu valgyti ir karštą su ledais.

Šaltinis: http://www.ritosreceptai.lt/

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų