• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rimvydas Širvinskas-Makalius savo gyvenimo be kelionių jau nebeįsivaizduoja. Tūkstančiai kilometrų, begalės skrydžių, įvairios kultūros ir jų maistas – toks yra vaikino tempas. Norėdamas atsikvėpti ir pasidalinti savo nuotykiais, keliautojas apsilankė kulinarinėje laidoje „Virtuvės istorijos“, kur pasakojo ne tik apie savo karjeros pradžią ir aistrą neeilinei profesijai, bet ir apie keisčiausius ragautus kitų šalių virtuvės patiekalus bei potyrius.

31

Rimvydas Širvinskas-Makalius savo gyvenimo be kelionių jau nebeįsivaizduoja. Tūkstančiai kilometrų, begalės skrydžių, įvairios kultūros ir jų maistas – toks yra vaikino tempas. Norėdamas atsikvėpti ir pasidalinti savo nuotykiais, keliautojas apsilankė kulinarinėje laidoje „Virtuvės istorijos“, kur pasakojo ne tik apie savo karjeros pradžią ir aistrą neeilinei profesijai, bet ir apie keisčiausius ragautus kitų šalių virtuvės patiekalus bei potyrius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jau šį šeštadienį, 9 val. TV3 laidos „Virtuvės istorijos“ žiūrovai turės galimybę išvysti ne tik profesionalios šefės Ilonos Juciūtės patarimus, kaip paruošti gardų maistą, bet ir išgirs nuolatos įvairiausius pasaulio kampelius lankančio R. Širvinsko-Makaliaus interviu.

REKLAMA

Televizijos žiūrovams žinomas vyras pasakos, kad meilę kelionėms pajautė dar būdamas visai jaunas, o vėliau ši meilė tapo jo gyvenimo dalimi. „Man visada patiko kelionių užkulisiai ir aš pradėjau domėtis viskuo, kas yra kelionių viduje, kaip jos yra sudaromos“, – pasakos R. Širvinskas-Makalius.

REKLAMA
REKLAMA

Kulinarinėje laidoje apsilankęs keliautojas kalbės ir apie egzotiškose šalyse išbandytus skonius, kurie – ne visuomet tik malonūs. „Filipinuose teko valgyti baltąjį medžio kirminą. Aš jį valgiau acte išmirkytą, paragavau, net nenorėjau suprasti skonio. Tai buvo kažkas keisto, kažkas baisaus“, – tikino keliautojas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Nors ir žinau, kad labai svarbu yra pažinti šalį per skrandį, bet aš labai bijau išbandyti virtuvę, nes gali tekti savo atostogų dalį praleisti kaip nors negerai“, – dar pridūrė kelionių agentūros „Makaliaus kelionės“ įkūrėjas.

REKLAMA

Pasakodamas apie savo karjerą R. Širvinskas-Makalius prisimins neišvengęs ir netikrų draugysčių su naudos siekusiais žmonėmis. „Turėjau anskčiau problemą su vienadieniais draugais, kurie įsisiūbavus mano verslui norėjo susipažinti. Dabar bendrauju su tais žmonėmis, su kuriais susipažinau dar prieš visą Makaliaus erą“, –laidos žiūrovams sakys žinomas vyras.

REKLAMA

Kulinarinėje laidoje „Virtuvės istorijos“ žinomas keliautojas kalbės ne tik apie ragautus valgius, bet ir pasidalins patarimais keliaujantiems. Vienas jų – santykių išbandymas poroms: „Dažnai poroms rekomenduoju išvažiuoti į keliones, nes kelionių metu atsiskleidžia ne tik teigiami, bet ir neigiami faktai apie žmogų bei būdo savybės.“

Linksmą ir atvirą keliautojo R. Širvinsko-Makaliaus interviu, daugybę naudingų maisto gaminimo patarimų televizijos žiūrovai išgirs jau rytoj, šeštadienį, 9 val. kulinarinėje laidoje „Virtuvės istorijos“.

„Virtuvės istorijos“ – šeštadieniais 9 val. per TV3.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų