Skamba įmantriai, tačiau pagaminama labai paprastai
Jums reikės:
Pagrindui:
- 100g sviesto
- 10 g cukraus
- 1 kiaušinis
- 200g miltų
- 1 šaukštelis kepimo miltelių
Įdarui:
REKLAMA
REKLAMA
- 800g liesos varškės
- 2 kiaušiniai
- 200g cukraus
- 3-4 šaukstai aliejaus
- 2 pakeliai pudingo
- 0,5l pieno
Procesas:
Pagrindui ištirpinam sviestą, sumaišom su cukrum, kiaušiniu, miltais, kepimo milteliais, padedame šaldytuvan.
Kol tešla šąla pasidarom įdarą. Išsukam kiaušinius su cukrum ir aliejum, sudedam varškę, gerai išmaišom. Kitam inde sumaišom pieną su pudingu, abi mases gerai išmaišom. Masės gausis kefyro tirštumo, viskas gerai – taip ir turi būti.
Kepimo indą išklojam kepimo popierius, įklojam tešlą. Supilam idarą, pašaunam i 175C orkaitę. Kepam ~ valandą.
REKLAMA